dissabte, 8 de setembre de 2018

CD CANÇONS PER LA IGUALTAT

Al llarg del curs  17-18 vam encetar al CRA un nou projecte anomenant “DE L’ÀVIA A LA NÉTA” l’objectiu del qual va ser endinsar-nos en la vida de les nostres àvies i mares per tal de fer un reconeixement del seu esforç i voluntat davant una societat tan masclista.
A partir d’aquest treball, vam pensar que els nostres alumnes podien participar d’una manera activa del projecte mitjançant la creació de cançons amb temes com ara la igualtat, la discriminació, el compartir feines, el masclisme, etc.
I així va ser com els alumnes de 1r a 6é, amb ajuda dels tutors, van crear un poema sobre el tema que prèviament havien decidit a classe. I després, a l'assignatura de música, li van donar forma amb la melodia que els alumnes anaven proposant per a formar una cançó.
El resultat ha sigut aquest CD on estan enregistrades les cançons que han creat els alumnes i que es van gravar el dia 17 de maig a l’Auditori de Benlloc, en una trobada on van participar tots els alumnes de primària del CRA reunits per tal de compartir les cançons creades.
Esperem que us agrade el producte i el missatge que envien els nostres alumnes per a aconseguir una societat més justa i amb més igualtat entre dones i homes.
Gràcies a tots els alumnes i mestres que han participat en aquest projecte.

Ací teniu un enllaç amb les cançons.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada